Datum i vreme: 16.04.2021., 13.11
Dobro Došli, Gost! (Prijava — Registracija)
Ubuntu-RS forumi
  • Početna
  • Pravilnik
  • Pretraga
  • Pomoć
  • Planeta
  • Wiki
  • Sajt
  • Kalendar
  • RSS
Nove poruke Današnje poruke Spisak članova Spisak prijatelja
Važno obaveštenje
Izašao je novi LiBRE, broj 50
Ubuntu 19.04 spreman je za preuzimanje

Ubuntu-RS forumi Predsoblje Ubuntu Srbija v
« Prethodno 1 2 3 4 5 ... 10 Sledeće »

DanseGuardian

Odgovori 

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niz | Puni Prikaz
DanseGuardian
Autor Poruka
jocabg011 Nije na vezi
Početnik
**

Poruka: 1
Dao zahvalnica: 0
Dobio zahvalnica: 0 u 0 poruka
Ugled: 0
Poruka: #1
Smile DanseGuardian
Poštovani kao što rekoh da ću se javiti i ovde, da to i uradim. Ovom prilikom želim da se prvo zahvalim na ogromnoj podršci i pomoći od članova foruma i samih moderatora u vezi mog problema koji je iskrsao iznenada, ali je rešen ekspresno.
Malo i o samom problemu...dodje moj brat i poče da čačka po netbooku moje ćerkice i u jednom trenutku reče on, da je deaktivirao neku zaštitu po imenu Danse Guardian, te da će sada bratanica njegova moći bolje da koristi netbook. Kako reče tako ga ra.je.a. Nijedan se sajt više ne učita. Brat ode kući a ja jadničak odem u moju sobu na moj pc, i krenem u potragu za majstorima koji mogu oživeti mrtav netbook, 2 dana pred početak škole. Nakon kratkog surfa, naiđoh na Ubutu forum, i IRC kanal, te nekako sramežljivo pitah za pomoć. U početku se ljudi čudiše mom problemu, i počeše govoriti šta da radim nebismo li ga oživeli. Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, moral nije opadao, kad se u sobi ( i tu mislim onoj na IRC kanalu) pojavi Uros1, te ga odmah proglasiše za krivca. Dođe tiho i uđe u legendu kako bi rekli, Dečko je sa par saveta i strpljenja kojega je imao dosta, jer je ipak sa druge srane žice bio jedan poprilični "middle age" ćikica od 4 banke, uspeo da gore pomenuti netbook vrati u život i osposobi za ponovni rad i surf po netu.
Ovom prilikom se još jednom nezmerno zahvaljujem ekipi sa IRC kanala, a među njima su:

uros1 Devil
atlantic777 Cool
icy_blue beer
Beše još jedan dečko, ali je brzo otišao te mu zaboravih nick, ali svakako i on zaslužuje pominjanje.
Od mene toliko za sada, Pozdrav i za Bleaksa kojeg cenim kao istinskog lidera PP, koja se zalaže za slobodu interneta i informacija.

Pozdrav od Joce
13.01.2013. 01.33
Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
[+]
uros Nije na vezi
tutoris

Poruka: 3,006
Dao zahvalnica: 450
Dobio zahvalnica: 567 u 384 poruka
Ugled: 37
Poruka: #2
RE: DanseGuardian
Samo da ti kažem, mi smo generacija, middle age, pa kako... U najboljim godinama, najboljim!

Uživaj!

a čitaš, čitaš...
13.01.2013. 22.15
[+]
zika Nije na vezi
autoba(h)n gruffalo

Poruka: 6,403
Dao zahvalnica: 0
Dobio zahvalnica: 991 u 755 poruka
Ugled: 24
Poruka: #3
RE: DanseGuardian
(13.01.2013. 22.15 )uros Piše:  Samo da ti kažem, mi smo generacija, middle age, pa kako... U najboljim godinama, najboljim!

Uživaj!
Mladići ste Vi, da Vam ja kažem...

Ignota nulla curatio morbi. Omnis mundi creatura quasi liber et pictura nobis est speculum. γνῶθι σεαυτὸν. ˙oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌS
(Poslednja izmena: 13.01.2013. 22.33 od zika.)
13.01.2013. 22.33
[+]
« Starije Teme | Novije Teme »
Odgovori 

• Verzija Za Štampu
  • Pošalji ovu Temu Prijatelju
  • Prati ovu temu

Kontakt Ubuntu LoZa Srbije Povratak na Vrh Povratak na Sadržaj Mobile Version RSS Prijava greške
© 2005-2021 Ubuntu LoCo Serbia. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Powered_by MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Designed by : ZeRQ and Ubuntu LoCo Serbia
Hosted by mCloud