Datum i vreme: 21.01.2021., 02.30
Dobro Došli, Gost! (Prijava — Registracija)
Ubuntu-RS forumi
  • Početna
  • Pravilnik
  • Pretraga
  • Pomoć
  • Planeta
  • Wiki
  • Sajt
  • Kalendar
  • RSS
Nove poruke Današnje poruke Spisak članova Spisak prijatelja
Važno obaveštenje
Izašao je novi LiBRE, broj 50
Ubuntu 19.04 spreman je za preuzimanje

Ubuntu-RS forumi Predsoblje Ubuntu Srbija v
« Prethodno 1 ... 6 7 8 9 10 Sledeće »

Install Show

Strane (3): « Prethodno 1 2 3
Tema je Zatvorena 

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niz | Puni Prikaz
Install Show
Autor Poruka
petrovicivan Nije na vezi
Inventar foruma

Poruka: 764
Dao zahvalnica: 1
Dobio zahvalnica: 16 u 15 poruka
Ugled: 2
Poruka: #51

Citat:Originally posted by predrag
e, i mnogo mi se svidela ideja za www.ubuntusrbija.org. samo, da li je preduslov da trtljam o Linuxima ili mogu koristiti za, npr. neka tesiranja itd.? dankeSmile

možeš da trtljaš o čemu 'oćeš, samo će te tamo ljudi tražiti zbog tvog predstavljanja Smile osim ako ih ne navikneš na drugačije. dosta je bitno i zato što se tako dobija i mail adresa @ubuntusrbija.org
05.03.2007. 16.50
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke
[+]
predrag Nije na vezi
Član

Poruka: 193
Dao zahvalnica: 0
Dobio zahvalnica: 0 u 0 poruka
Ugled: 0
Poruka: #52

hmhmhm.(češ češ po glavi) ja sam trenutno neorganizovan (2 dizajna u toku, 1 queued/pending, 2 uplanu), ali bih zeleo napraviti neki <SUPER SECRET> projekat sajt . oduzivanje necemu sto mi je ispunilo detinjstvo. ybg, <SUPER SECRET>Tongue
05.03.2007. 16.58
[+]
Inventar foruma

Poruka: #53

pazi, tehnički gledano možeš ti u podfolder da staviš i nešto SUPER SECRET
05.03.2007. 17.32
[+]
attitude Nije na vezi
Inventar foruma

Poruka: 1,428
Dobio zahvalnica: 2 u 2 poruka
Ugled: 1
Poruka: #54

Prvo, dodjem ogromno IZVINJENJE ljudima, a tebi Prvule narocito zbog toga sto se na kraju nismo videli kako treba. Cini mi se da je sastanak suvise formalno shvacen, buduci da je jedini razlog mog sedenja za stolom bio zapisnik, za kojim na kraju nije bilo potrebe. No, skola za sledeci put.

Ja sam onaj sto ima bradu, i sto ne voli da prica u mikrofon. Tacnije, volim da su mi slobodne ruke SmileSmileSmile
05.03.2007. 17.42
[+]
predrag Nije na vezi
Član

Poruka: #55

Citat:Ja sam onaj sto ima bradu, i sto ne voli da prica u mikrofon. Tacnije, volim da su mi slobodne ruke SmileSmileSmile
cheerz Smile i two thumbs upWink

Citat:Cini mi se da je sastanak suvise formalno shvacen
verovatno, jer dosta ljudi se znalo i zna nesto o celoj temi. meni je bilo poucno i da se ponovim: cela atmosfera i ljudi koji su ukljuceni mi se svidela i zelim da doprinesem (onako Kineski, komunjarskiBig Grin
)
05.03.2007. 17.55
[+]
Liticovjesac Nije na vezi
Inventar foruma

Poruka: 939
Dao zahvalnica: 4
Dobio zahvalnica: 18 u 12 poruka
Ugled: 3
Poruka: #56

Na ovakvim manifestacijama se obicno nose bedzevi ili kartice sa imenom ( u ovom slucaju nickom). Tako cete se mnogo lakse prepoznati. Svako ko dolazi se prijavi unapred i odstampa mu se kartica sa imenom koja ga ceka na ulazu. Tu bi ionako trebao da sedi neko ko docekuje goste sa nekom listom na koju oni koji zele vise informacija mogu da zapisu svoje ime i email adresu. Za one nenejavljenje se ostavi par praznih papirica na koje mogu da upisu svoj nick/ime.

edit:
samo nemojte sad da pravite bog zna kakav dizajn za te listice sa imenima/nikovima. Drzte se rokendrola, neformalno Smile

Dogs never bite me. Just humans.
05.03.2007. 18.07
Pronađi sve korisnikove poruke
[+]
civan Nije na vezi
Mr. Lancelot

Poruka: 537
Dobio zahvalnica: 15 u 7 poruka
Poruka: #57

A ja mu dodjem onaj sa zulufima bez brade.

Sto se tice devojke na slici - ona je samo jedna od 5-6 koje su bile tamo (ako se dobro secam). A da su imale privilegije - imale su - one su prve dobile priveske Smile

Ivan Čukić | ivan.cukic(at)kde.org | KDE e.V.
05.03.2007. 18.52
[+]
aleXa Nije na vezi
Saradnik

Poruka: 785
Dobio zahvalnica: 1 u 1 poruka
Poruka: #58

Citat:Originally posted by civan

Sto se tice devojke na slici - ona je samo jedna od 5-6 koje su bile tamo (ako se dobro secam). A da su imale privilegije - imale su - one su prve dobile priveske Smile

E svaka cast. Ce da dobijete po Gnuzillu kad ih uradim.
05.03.2007. 19.03
[+]
bojce Nije na vezi
Koordinator

Poruka: 2,011
Dao zahvalnica: 151
Dobio zahvalnica: 293 u 183 poruka
Ugled: 19
Poruka: #59

Pa naravno da je bilo devojaka, ja dovedoh jednu, no izgleda da su ostali manje-vise zakazali, pokusacu neki naredni put vise, nadam se na opstu radost.Wink
Sve u svemu, bilo je OK (mislim, uvek moze bolje), slazem se da bi mogli cesce da se okupljamo,ne mora biti zvanicno(da izbegnemo projektor i ostalo) nego u krajnjoj liniji negde na `ladno pivo i razgovor do besvesti.
I da, malo je treci deo bio . neko rece formalan. Ako je sastanak - trebalo bi se vise ljudi ukljuciti u diskusiju. Mozda je neprijatno govoriti u javnosti, ali od cutanja nemamo nista.
05.03.2007. 19.09
[+]
aleXa Nije na vezi
Saradnik

Poruka: 785
Dobio zahvalnica: 1 u 1 poruka
Poruka: #60

Ja se trudim da nesto organizujem u Šapcu. razbija me posao, slabo slobodnog vremena. Nadam, se da ce nešto biti uskoro.
05.03.2007. 19.11
[+]
Inventar foruma

Poruka: #61

@aleXa

hvala za priveske, odma' sam zdipio jedan Smile
05.03.2007. 19.22
[+]
v0xel Nije na vezi
Saradnik

Poruka: 567
Poruka: #62

ivan sa mikrofonom je civan na forumima, ivan "drhtava ruka" je attitude, petrovicivan je momcina koja je najvise zborila o sajtu. Kacim ovih dana slike svih pomenutih pa cete moci valjda da razaberete ko je ko.

Inace, meni je bilo fino, samo sto sam se malo smorio na prva dva dela -- instalacija sam se nagledao u zivotu, a i price o free software-u sam vec cuo. (ipak, verujem da je koristilo onima koji se tek upoznaju sa linuxom. e, da je meni bilo nesto ovakvo pre 5-6 godina kad sam pocinjao.).
05.03.2007. 19.26
[+]
civan Nije na vezi
Mr. Lancelot

Poruka: 537
Dobio zahvalnica: 15 u 7 poruka
Poruka: #63

Eh, ja dovedoh dve. Smile (trebalo je da ih bude 4, ali dobro, i ovako drzim rekord Smile )

Ivan Čukić | ivan.cukic(at)kde.org | KDE e.V.
05.03.2007. 19.56
[+]
olujicz Nije na vezi
Wiki maher

Poruka: 1,141
Dao zahvalnica: 18
Dobio zahvalnica: 47 u 31 poruka
Ugled: 13
Poruka: #64

Evo da se napokon i ja oglasim, nisam imao vremena do sada.

Moram priznati da je bilo bolje nego što sam očekivao. Sve je bilo OK mada smo možda previše toga hteli za jedno okupljanje, meni je koncentracija u trećem delu skroc popustila (stomak mi je već postao prazan) tako da mi ništa nije palo napamet, a imao sam stvari koje sam mislio da kažem, no biće još prilika.

Što se tiče slika, okačiću sutra one koje sam ja uslikao. Još uvek sam u tesnacu sa vremenom.
05.03.2007. 20.37
[+]
Hide Nije na vezi
Malac

Poruka: 688
Dobio zahvalnica: 12 u 8 poruka
Ugled: 6
Poruka: #65

petrovicivan Piše:pazi ovako, sa pojedincima bih se svaki dan viđao ( Smile skoro) ali bi ceo forum bio uskraćen za neke pametne stvari, a bogami i za poneki trač, tako da praivatna okupljanja budu privatna, zvanična neka budu zvanična, i naravno da ih bude više (sad će leto) što i jeste logika širenja

slazem se 103%

trebao sam i ja da povedem dve devojke, ali su prodale u poslednjem trenutku Sad

nadam se skorom zakazivanju novog sastanka (zvanicnog, nezvanicnog, svejedno)
05.03.2007. 21.12
[+]
predrag Nije na vezi
Član

Poruka: #66

offtopara:
Citat:Originally posted by petrovicivan
pazi, tehnički gledano možeš ti u podfolder da staviš i nešto SUPER SECRET
Smile

ma jok. nece to biti za druge SECRET, nego samo trenutno. vremenom cu(kad uhvatim vremena) raditi na tome, ali bih najsrecniji bio kada bi se mnogi odazvali da ozive taj community. sumnjam, ali nebitno. ja cu ga odrzavam makar samCool

ontopara:
ja sam nekih nedelju/nedelju ipo dana bio na ovom forumu, nakon sto sam otisao od kuce(nisam pobegaoTongue). tako da nisam mogao reci na 3.delu UIS-a nesto u vezi sajta. ali evo mojih 2 dinara (sada vec imam stazWink).

@petrovicivan
bilo bi jako pregledno i accessabilno, ako bi linkove u postovima izmenio. ovako npr. ja uopste ne kontam gde je i sta je link. neka bude underlined i ta reprezentativna Ubuntu boja. to je samo primerWink
hvala na citanju

pozdrav svima i lep dan zelim,
Pedja
06.03.2007. 11.16
[+]
Inventar foruma

Poruka: #67

ma jok. nece to biti za druge SECRET, nego samo trenutno. vremenom cu(kad uhvatim vremena) raditi na tome, ali bih najsrecniji bio kada bi se mnogi odazvali da ozive taj community. sumnjam, ali nebitno. ja cu ga odrzavam makar samCool

javi mi se na U2U ili na chat (jabber: petrovicivan@jabber.org) da ne mešamo teme

@petrovicivan
bilo bi jako pregledno i accessabilno, ako bi linkove u postovima izmenio. ovako npr. ja uopste ne kontam gde je i sta je link. neka bude underlined i ta reprezentativna Ubuntu boja. to je samo primerWink

u pravu si, prosledio sam adminima
06.03.2007. 12.01
[+]
Данило Nije na vezi
Starosedelac

Poruka: 334
Dobio zahvalnica: 3 u 3 poruka
Poruka: #68

Ево и ја да изразим жаљење што нисам имао прилике више вас да упознам — упознао сам се са друштвом из НС-Линукс удружења (пошто ми је Жакили скренуо пажњу на њих), и са још пар људи, али махом сам пропустио да све остале поздравим (а било је доста људи, па није имало смисла ићи редом и питати људе ко су па онда одговарати „немам појма ко си“ Smile).

У сваком случају, следећи пут или беџеви или мало слободнијег понашања.

Што се девојака тиче, ја бих волео да их видим више које би биле заинтересоване да раде и доприносе Убунтуу и слободном софтверу на исти начин као и сви ми — нема ту ничега што би оне радиле лошије, а мало другачијег погледа на ствари од „мушког“ (шта год то било) би свакако користило.
06.03.2007. 13.58
[+]
Данило Nije na vezi
Starosedelac

Poruka: 334
Dobio zahvalnica: 3 u 3 poruka
Poruka: #69

Чукић је са дугом косом, а Јелић је са дугом косом. Smile

Зулуфћар је Чукић (čivan Wink), немирноруки је Јелић (attitude).
06.03.2007. 14.00
[+]
zakili Nije na vezi
Član

Poruka: 122
Poruka: #70

A Данило je glavni krivac zato što Ubuntu Installer nije preveden na sprski Tongue

Krivo mi je što nisam mogao da ostanem duže, ali ispratio sam barem instalaciju i početak priče o slobodnom softveru. Slažem se da ovako nešto treba organizovati češće, makar jednom mesečno.

http://gnu.fon.bg.ac.rs/zakili
06.03.2007. 14.56
[+]
predrag Nije na vezi
Član

Poruka: #71

sto se mog grada (Sombor) tice, ja veze nemam ni ko tamo Linuxa, ni ko placa, a jos manje ko pije. tako da za So situaciju ne mogu reci. negde sam vec jednom napisao da se osecam kao izrod, jer niti neko od mojih drugova ima tendencije kao ja, niti je uopste toliko u kompjuterskim vodama. u stvari ima jedan, ali on pije puno rakijeSmileSmileSmile

zato je meni dosta tesko da se povezujem sa bilo kim i da radim bilo sta sto se tice So i okoline.

ja cu pokusati nauciti sto vise o glavnim temama koje se vode ovde i na neki nacin (neki lokal So community sajt; buducnost) pokusati prosiriti misao i na "ovamo". ali.

@petrovicivan
okWink
06.03.2007. 15.06
[+]
« Starije Teme | Novije Teme »
Strane (3): « Prethodno 1 2 3
Tema je Zatvorena 

• Verzija Za Štampu
  • Pošalji ovu Temu Prijatelju
  • Prati ovu temu

Kontakt Ubuntu LoZa Srbije Povratak na Vrh Povratak na Sadržaj Mobile Version RSS Prijava greške
© 2005-2021 Ubuntu LoCo Serbia. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Powered_by MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Designed by : ZeRQ and Ubuntu LoCo Serbia
Hosted by mCloud