Datum i vreme: 10.04.2021., 19.14
Dobro Došli, Gost! (Prijava — Registracija)
Ubuntu-RS forumi
  • Početna
  • Pravilnik
  • Pretraga
  • Pomoć
  • Planeta
  • Wiki
  • Sajt
  • Kalendar
  • RSS
Nove poruke Današnje poruke Spisak članova Spisak prijatelja
Važno obaveštenje
Izašao je novi LiBRE, broj 50
Ubuntu 19.04 spreman je za preuzimanje

Ubuntu-RS forumi Predsoblje Ubuntu Srbija v
« Prethodno 1 2 3 4 5 ... 10 Sledeće »

Prigovori članova na rad Forum-a

Strane (2): « Prethodno 1 2
Odgovori 

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niz | Puni Prikaz
Prigovori članova na rad Forum-a
Autor Poruka
dragan99 Nije na vezi
Inventar foruma

Poruka: 3,045
Dao zahvalnica: 51
Dobio zahvalnica: 130 u 111 poruka
Ugled: 13
Poruka: #26
RE: Prigovori @dragan99 & @profiler1982 na rad Forum-a
http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-gde-je...#pid210334

Déjà vu
17.11.2012. 18.19
Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
[+]
zika Nije na vezi
autoba(h)n gruffalo

Poruka: 6,403
Dao zahvalnica: 0
Dobio zahvalnica: 991 u 755 poruka
Ugled: 24
Poruka: #27
RE: Где је Виндоуз?
(17.11.2012. 17.59 )dragan99 Piše:  http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-gde-je...#pid209663
Шта је у овој поруци неприкладно и против правилника да сте морали да је отварате, нема ни говора о коде таговима, обичан нормалан кометар?
Објасните ми која је потреба била да отварате наведени пост, зашто су тада отварани сви постови на тој теми и мењани?
Стално бацање прашине у очи то ми иде на живце, сад стално понављате како је био погрешан коде таг, јесте био је али то нема везе са свим
што се десило са постом. Понављањем тога погрешан таг, погрешан таг, погршеан таг онај ко чита стећи ће утисак да ја то стално лупам погрешне
тагове и онда се буним безвезе, а плус то што функција таговања не ради то је још други проблем који се маскира сталним ватрирањем по кориснику.
Уморан сам више од тога да дођем на форум и морам да контролишем да ли ми је нестао пост, да ли је промењен његов садржај, стално да сликам
садржај који сам написао и да морам стално нешто да доказујем што је толико очито, па и Урошу сам послао ту слику, после је тај исти текст био без тога
да је мењан, сад је опет са тим текстом да је мењан, шта ли мислите да сам толико излапео па не примећујем, видео је то и Профилер али не знам из
којег разлога не сме да потврди, слано му је на ПП. Мислим да је доста тога, прешли сте границу, ако не пишем на форуму нећу мрети а себе ћу
поштедети нервирања.
Zar nije otvoren thread za Vaše prigovore. Kakve to, sada ima veze sa thread-om u kojem ste ovo post-ovali? http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-gde-je...#pid210334 ...
Sada, ako prebacim ovu poruku tamo gde joj je mesto, Vi ćete tvrditi da je nestala? Ili sam je ja ovde napisao?
Verujte da ne pamtim zašto je i šta je menjano u Vašoj poruci od pre 11 dana...
Toliko od mene...
Upravo sam proverio i podebljano ikako ne stoji. Deja vu... Ja sam samo ispravio Vaš post. Šta se dalje dešavalo, nemam pojma. Pitajte @uros-a kojem ste prigovorili. Moguće je da je vraćao prethodni sadržaj post-a da bi proverio šta sam ja to (u)radio... Prihvatam i poštujem...

(17.11.2012. 18.19 )dragan99 Piše:  http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-gde-je...#pid210334
Da, prebačeno je ovde...

(17.11.2012. 17.36 )profiler1982 Piše:  i ne bi bilo lose promeniti naziv teme staviti neki prikladniji naziv, jer nismo samo nas dvojica koji imamo tehnickih problema.
Jedino vidim kao bolje rešenje „Prigovori @dragan99 & @profiler1982 na rad @zika-e“... Da li je to bolje?

Ignota nulla curatio morbi. Omnis mundi creatura quasi liber et pictura nobis est speculum. γνῶθι σεαυτὸν. ˙oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌS
(Poslednja izmena: 17.11.2012. 18.31 od zika.)
17.11.2012. 18.21
[+]
Maverick.X Nije na vezi
Član

Poruka: 158
Dao zahvalnica: 14
Dobio zahvalnica: 2 u 2 poruka
Ugled: 1
Poruka: #28
Vise mi je muka da udjem na forum ili u neku temu i citam kilometarske prepirke i odgovore....
Ljudi,opustite se i uzivajte i onako je zivot kratak,a vi ga dodatno i bespotrebno komplikujete.
17.11.2012. 20.10
[+] 1 korisnik zahvaljuje @Maverick.X za ovu poruku:1 korisnik zahvaljuje @Maverick.X za ovu poruku
Kostić (17-11-2012)
profiler1982 Nije na vezi
wubi tester

Poruka: 3,538
Dao zahvalnica: 433
Dobio zahvalnica: 329 u 284 poruka
Ugled: 14
Poruka: #29
@zika mislio sam da promenis naziv teme da bi ljudi koji imaju tehnicke probleme na forumu imali gde da javno iznose svoje probleme.
vi ste se nasli prozvani neznam zasto uopste. i protestujem na ovakav naziv teme jer stvarno nije uredu.
kad imam zamerki, na neki vas propust kao sto znate, iznosim na pp a ne javno.
mislm da je to kulturno i civiilizovano.
edino sto me iznervira jeste kad krene šžđš i lingvistika na informatickim forumu.
jos jednom bih vas zamolio da ovu temu ili preimenujete ili obrisete.
hvala

linux user:550488 | http://profiler1982.deviantart.com/ | http://profiler1982.webs.com/
17.11.2012. 20.21
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
[+]
promis Nije na vezi
Saradnik

Poruka: 11,015
Dao zahvalnica: 78
Dobio zahvalnica: 1,786 u 1,556 poruka
Ugled: 68
Poruka: #30
Profiler1982, osamdesete i devedesete 20. veka su odvano prošle da bi pisali bez šđčćž. Zakorači u 21. vek i koristi šđčćž. Ono bar na Ubuntu to nije teško.

★MOČ JE V SKUPNOSTI★
17.11.2012. 21.06
[+]
BagZačin Nije na vezi
saporem frixum spong

Poruka: 1,286
Dao zahvalnica: 85
Dobio zahvalnica: 238 u 166 poruka
Ugled: 6
Poruka: #31
(17.11.2012. 20.10 )Maverick.X Piše:  Vise mi je muka da udjem na forum ili u neku temu i citam kilometarske prepirke i odgovore....
Ljudi,opustite se i uzivajte i onako je zivot kratak,a vi ga dodatno i bespotrebno komplikujete.
Razmišljanje otvorenog koda Rotfl
Drž vamo, drž tamo i na kraju....
No, ajd da se vratimo malo i u rikverc, i da "ohladimo glavu"....
(ovo je moje mišljenje s njim mi nije namera da ni u koga upirem prstom, nit da ikoga prozivam)
1. Ovo je forum ZAJEDNICE, te je s toga logično da se u temama raspravljaju i rešavaju problemi koji pripadnici zajednice imaju, bili oni tehničke, bilo neke druge prirode, i sasvim je normalno da u nekom trenutku dođe do "klinča" između par mišljenja...
2. Pravila zajednice i foruma su JASNA, i svima dostupna. Sasvim je normalno da neko ko misli da je u neku ruku (na bilo koji način) "osakaćen" sa bilo čije strane IMA pravo da to i kaže, pa da se vidi đe je zapelo.
3. Mislim da ukoliko neko šalje neke podatke, a oni budu izmenjeni u nekom obliku (ili ne daj bože zloupotrebljeni) ima pravo da zna zbog čega se to desilo (jednostavno moderator može poslati PP ili slično), ali ukoliko je problem tehničke prirode admin to može uočiti jedino ako mu (oštećeni) korisnik to prijavi, jel tako?
E, sad ima ljudi kojima se neka pravila ne sviđaju, ili namerno krše (a možda nisu ni obavešteni o njima)... Ali to je već problem nedefinisanog pojma ČLAN ZAJEDNICE... Šta su prava, a šta obaveze itd...
Ubuntu Forumi Srbije su sajt kao i svaki drugi na internetu... Sve informacije su dostupne i neregistrovanim korisnicima, kao i široj javnosti (svakom računaru koji je povezan na internet), ljudi koji ne žele da učestvuju u radu, mogu slobodno da posmatraju sadržaj, ali da li su time članovi zajednice? Na čoveku je da odluče da li će upotrebljavati taj sajt ili ne. Ukoliko nisu zadovoljni nekim aspektom, jednostavno - ne moraju dolaziti na ovo mesto...
No, ukoliko postoji neki tehnički problem u radu sajta, sasvim je OK da svi korisnici budu obavešteni šta se desilo/dešava.
Možda je ovaj korisnik u pravu kad kaže da treba da se otvori podforum (ili makar tema) o tehničkim problemima sa samim funkcionisanjem sajta...
I da...
Izvinte što vam ometam priču... Ovo su samo moje dve pare (reko bi dva centa, al se kod nas koristi neka druga valuta)....

The future is unwritten - to nije problem, iscepali smo i ono malo istorije što smo napisali, pa prazne korice svojih života stavljamo na glavu kada napolju pada kiša.... - moj anonimni prijatelj
17.11.2012. 21.08
[+]
zika Nije na vezi
autoba(h)n gruffalo

Poruka: 6,403
Dao zahvalnica: 0
Dobio zahvalnica: 991 u 755 poruka
Ugled: 24
Poruka: #32
(17.11.2012. 20.21 )profiler1982 Piše:  @zika mislio sam da promenis naziv teme da bi ljudi koji imaju tehnicke probleme na forumu imali gde da javno iznose svoje probleme.
vi ste se nasli prozvani neznam zasto uopste. i protestujem na ovakav naziv teme jer stvarno nije uredu.
kad imam zamerki, na neki vas propust kao sto znate, iznosim na pp a ne javno.
mislm da je to kulturno i civiilizovano.

edino sto me iznervira jeste kad krene šžđš i lingvistika na informatickim forumu.
jos jednom bih vas zamolio da ovu temu ili preimenujete ili obrisete.
hvala
@bold-ovano: Ne, sve zamerke i primedbe koje imate (pogotovo glede mene) iznesite javno. Ne volim PP-pve u vezi sa tim... Javno radim, javno me i grdite...
Zašto bih brisao thread. Zato da @dragan99 kaže da nešto krijem... Ne, hvala...
Ako Vam nije jasno zašto se osećam prozvanim, pri čemu smatram da je pravo svakoga da me prozove, kad i kako smatra za potrebno, pročitajte poruke koje prethode ovoj. Jedva sam isterao na čistac jasnu činjenicu da se prigovara meni, uz prigovore SW/HW-u koje su jasne i koje iko ne krije...
Toliko od mene, idem na samozadati suspend od najmanje nekoliko dana...
Naravno, i tako suspend-ovan ostajem na raspolaganju za sve primedbe, prekore i ostalo...
Sa slikama ili bez... Al' sa dovoljno jasnim, javno iznetim, dokazima da sam, zaista, nešto pogrešio...

Ignota nulla curatio morbi. Omnis mundi creatura quasi liber et pictura nobis est speculum. γνῶθι σεαυτὸν. ˙oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌS
(Poslednja izmena: 17.11.2012. 21.24 od zika.)
17.11.2012. 21.19
[+]
deajn Nije na vezi
Usamljeni jahač

Poruka: 1,493
Dao zahvalnica: 85
Dobio zahvalnica: 256 u 189 poruka
Ugled: 18
Poruka: #33
Jel juče beše dan tolerancije ?

Neću u Evropu. Želim na Mars bar da lepo padnem k'o čovek.
17.11.2012. 22.05
[+]
wubi tester

Poruka: #34
nije problem pokušaću što više da koristim naša slova. nemojte mi zameriti ako mi se omane nekad

@ziko VAMA na pp sam zamerke tj greške koje se VAS tiču iznosio sećate se. ne draganu99
ne razumemo se.

linux user:550488 | http://profiler1982.deviantart.com/ | http://profiler1982.webs.com/
(Poslednja izmena: 17.11.2012. 22.15 od profiler1982.)
17.11.2012. 22.12
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
[+]
uros Nije na vezi
tutoris

Poruka: 3,006
Dao zahvalnica: 450
Dobio zahvalnica: 567 u 384 poruka
Ugled: 37
Poruka: #35
potpuno je ok da imamo temu koja se bavi forumskim softverom i primedbama na isti.

izvinte kucam s telefona, ali i naslov te buduće teme treba da bude primereniji.

@Dragan99 ja u logovoima ne vidim da ti je neko od clanova brisao poruke, zaista, poslednja poruka koja je brisana je moja poruka koju sam ja obrisao. Ukoliko je nesto nestalo krivica je softvera i krajnje je vreme za ozbiljan redizajn i rad na softveru, izvinjavam se svima koji su pogodjeni, zaista nije nicija namera, desava se.

a čitaš, čitaš...
17.11.2012. 22.28
[+] 1 korisnik zahvaljuje @uros za ovu poruku:1 korisnik zahvaljuje @uros za ovu poruku
profiler1982 (17-11-2012)
Maverick.X Nije na vezi
Član

Poruka: 158
Dao zahvalnica: 14
Dobio zahvalnica: 2 u 2 poruka
Ugled: 1
Poruka: #36
@Uros

Postavite na vise foruma da se trazi dizajner za mybb...prvo da se vidi da li neko zeli da odradi free,uz reklamu na dnu foruma,ako ne,zasto ne bi svako po malo para dao(200-300 din) i platili da se odradi tema.MIslim da ne bi trebalo da celokupan redizajn teme,izadje preko 25-30 eura.
Ne verujem da ce neko hteti da odradi dobru temu za dz.
Da li se planira prelazak na drugu skriptu(npr. smf ili phpbb3,jer je sam phpbb3 jako lak za redizajn) ?
17.11.2012. 23.13
[+]
bojce Nije na vezi
Koordinator

Poruka: 2,011
Dao zahvalnica: 151
Dobio zahvalnica: 293 u 183 poruka
Ugled: 19
Poruka: #37
Dakle, neosnovane optužbe na rad pojedinih članova, kao i cele administracije, koje ne mogu da se dokažu, više neće biti tolerisane.

Nakon pregleda svih logova i konsultacija, tvrdim da nema namere da neko nekome ovde svesno briše poruke i slično.

Izmene pojedinih poruka se rade kako bi bile čitljivije korisnicima (ne verujem da je prijatno da gledate kilometarske izlaze iz konzole u čistom tekstu a ne u "prozorčiću i slične situacije).
Što se tiče forumskog endžina, svesni smo njegovih ograničenja kao i problema koje povremeno izaziva, i administracija radi na najoptimalnijem rešenju kako bi se što pre rešio problem.
Slobodno možete nastaviti temu u smislu tehničkih problema koje uočite na forumu, sajtu, wiki i slično, dajte predloge ili kako nađete za shodno, ali ponavljam: paušalne optužbe neće biti tolerisane.

Takođe, pozivam vas da sve problem koje uočite prijavite na Launchpadu, pre nego ovde, jer je lakše za praćenje i delegiranje i... Detaljnije imate u ovoj temi http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-prijav...launchpadu

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

Albert Einstein: “A little knowledge is a dangerous thing. So is a lot.”
Do not meddle in the affairs of sysadmins,
for they are easy to annoy and have the root password!
17.11.2012. 23.39
[+]
wubi tester

Poruka: #38
RE: Prigovori članova na rad Forum-a
lično forum mogu da pohvalim sto se tiče učitavanja pri malim brzinama.
ne bi voleo da nam se forum okiti kao mint-ov pa sa sporijom brzinom ne mogu 5min da ga učitam...
ima nas koji koristimo mogilni internet Cry EDGE brzine....
stvarno neznam zašto se @zika našao prozvan? dragan i ja smo na pp komentarisali ružnu naviku pojedinih da sa foruma na forum prebacuju neke diskusije (konkretno njega čoveka su uhvatili u mašinu, što je se može zaključiti kad se prate ti forumi)
lično sam aktivan ovde i retko kad na mint-ovom forumu.
kod njih mi se svidelo u početku što imaju podforum "ostale distribucije", i predložio sam i ovde tako nešto da se uvede jer je jedno vreme baš bilo isprepletano sa ubuntu-debian objašnjenjima.
svi znamo da smo najjači forum i zajednica u regionu, istraživao sam malo, ima dosta njih koji svrate da potraže rešenje kod nas iz hrvatske, bosne, crne-gore.....
zamerku imam kad se preterano daje naglasak lingvistici i kad krene raspravka o pravopisu a forum informatičkog karaktera.
pa ne volim ni ja kad vidim fajerfoks, gugl kroum, lončped (zamislite bekenbauer kako bi se preveloWink) ali poštujem nečiji stil izražavanja.
@goran me je stvarno uvredio onda sa iznošenjem privatne poruke u javnost i burno sam reagovao jer lično to nikad ne bi uradio, pa se ovim putem javno izvinjavam ako sam preterao....
@zika mi jeste izmenio jednu poruku, verujem da je greskom stavljen datum od predhodne, ali na pp sam mu prvo uputio protest i nisam imao nameru da iznosim u javnost dok nije od mene zatraženo.

18.11.2012. 00.55
[+]
« Starije Teme | Novije Teme »
Strane (2): « Prethodno 1 2
Odgovori 

Verovatno Povezane Teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: Poslednja Poruka
  Licne ispovesti clanova na ubuntu wiki? Liticovjesac 3 1,981 18.09.2008. 09.13
Poslednja Poruka: Liticovjesac

• Verzija Za Štampu
  • Pošalji ovu Temu Prijatelju
  • Prati ovu temu

Kontakt Ubuntu LoZa Srbije Povratak na Vrh Povratak na Sadržaj Mobile Version RSS Prijava greške
© 2005-2021 Ubuntu LoCo Serbia. Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd.
Powered_by MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Designed by : ZeRQ and Ubuntu LoCo Serbia
Hosted by mCloud