Ubuntu-RS forumi
Stvarno ... - Verzija za Štampu

+- Ubuntu-RS forumi (http://forum.ubuntu-rs.org)
+-- Forum: Ubuntu Srbija caffe (/Forum-ubuntu-srbija-caffe)
+--- Forum: Chat (/Forum-chat)
+--- Tema: Stvarno ... (/Thread-stvarno)Stvarno ... - ubuntu-marko - 14.04.2019. 10.23

Neki ljudi shvataju forum kao nesto previse ozbiljno. HEJ VI, prepametni, preblagosloveni.. pa dajte malo mesta da neko opise problem pa da komentarisemo, nema veze ako odmah ne nadjemo resenje, Obrisano, yato sto nema veye sa temom, tema yatvorena jer nema resenja. Kako neko moze da na ovaj nacin resava problem. Jedni nisu ni za ovce da ;uvaju a kamoli da uredjuju forum.. rezigniran sam. Ne razumem vise poentu foruma??

Napisao sam da sam resio problem tako da sam instalirao win7 posle 10 godina ne koris'enja i da sad imam problem da postavim boot manager da vidim i linux. baja Milke je obriso poruku.. pa cekaj brate. zasto, jel ima logikee_

Nema podrske ya epson l3110 ya linux. I sta cemo sad, da bacim novi stampac koji stampa 8000 i 6500 stranica sa jednim punjenjem?

Ili da instaliram win pa da resavam boot manager posto hitno trebam sken i stampu. Kako ovo nema veye sa temom?? Pa ne bi pitao za ovo ako bi bilo drugog resenjaaaaaa!


RE: Stvarno ... - zika - 14.04.2019. 15.56

Ja sam zatvorio Vaš thread u kojem ste rekli da ste rešili stvar sa Win*. Možete me zvati i „Milke“ meni ne smeta.
Zatvaranje nije bilo zbog izostanka rešenja već zbog toga šta je napisano, delovalo je kao da je to kraj. Mea culpa.
Prebacio sam Vašu poruku koja traži pomoć oko boot-a u novi thread jer je, onako kako je postavljena, prilika je, ne bi videli oni koji ne koriste Epson i tako dalje.
Hvala za Vaše lepe reči, poštujem...
1. Otvorio sam Vaš thread o Epson-u, to ste mogli Vi sâmi, thread je Vaš.
2. Otvorio sam Vaš thread o DualBoot jer je, ovde, u thread-u o Vašoj primedbi, postavljen jedan od odgovora.
3. Prebacio sam poruke koje su odgovori na Vaša pitanja u odgovarajuće Vaše thread-ove i toliko, od mene, o svemu tome...